Eisen per doelgroep – bedrijven en overheid

Elk van deze doelgroepen krijgt een eigen startpagina.

• Voor bedrijven en overheid is de start: www.tudelft.nl/bedrijven, www.tudelft.nl/overheid (en de Engelse varianten)
  • De startpagina van bedrijven en overheid is een afgeleide van de homepage van de TU Delft
  • Gebruik van beeldend materiaal heeft de voorkeur boven tekst.
  • De gebruiker van de bedrijven en overheid website dient primair een hulpmiddel te zijn voor deze doelgroep.
  • Relevant nieuws dient aanwezig te zijn
  • Relevante publicaties dienen gevonden te kunnen worden.
  • Relevante stukken van nieuws (van anderen dan de TU Delft) dienen aanwezig te zijn als de actualiteit daarom vraagt.
  • Gedetailleerde informatie over de expertise gebieden van de TU Delft dient aanwezig te zijn
  • Gedetailleerde informatie over de onderzoeksprojecten van de TU Delft dient aanwezig te zijn
  • De expert bij de onderwerpen dient eenvoudig gevonden te kunnen worden
  • Er dient eenvoudig contact opgenomen te kunnen worden met de expert.
  • Samenwerkingsverbanden dienen gevonden te kunnen worden
  • Mogelijkheden voor bedrijven en de universiteit om samen te werken dienen inzichtelijk te zijn.
  • Als de mogelijkheid er inderdaad is, dient men eenvoudig contact op te kunnen nemen.
  • De vakliteraratuur van de TU Delft dient aanwezig te zijn. Hier moet contact gezocht worden met de bibliotheek
  • De faciliteiten die de bedrijven en overheid kunnen afnemen moeten te duidelijk te vinden zijn.
  • Samenwerking (hier moet ook informatie komen te staan
    over wat je allemaal met de TU samen kan doen; van onderzoeksprojecten
    tot sponsoring)
  • Life Long Learning
  • Student of afgestuurde nodig?
  • Faciliteiten
  • Vragen MKB
  • Bedrijvenpark Technopolis
  • Incubator YES!Delft