Eisen per doelgroep – alumni

Elk van deze doelgroepen krijgt een eigen startpagina.

• Voor alumni is de start: www.tudelft.nl/alumni
  • De startpagina van alumni is een afgeleide van de homepage van de TU Delft
  • Gebruik van beeldend materiaal heeft de voorkeur boven tekst.
  • De gebruiker van de bedrijven en overheid website dient primair een hulpmiddel te zijn voor deze doelgroep.
  • Relevant nieuws dient aanwezig te zijn
  • Relevante publicaties dienen gevonden te kunnen worden.
  • Relevante stukken van nieuws (van anderen dan de TU Delft) dienen aanwezig te zijn als de actualiteit daarom vraagt.
  • Gedetailleerde informatie over de expertise gebieden van de TU Delft dient aanwezig te zijn
  • Gedetailleerde informatie over de lopende onderzoeksprojecten van de TU Delft dient aanwezig te zijn
  • De expert bij de onderwerpen dient eenvoudig gevonden te kunnen worden
  • Er dient eenvoudig contact opgenomen te kunnen worden met de expert.
  • Samenwerkingsverbanden dienen gevonden te kunnen worden.
  • Mogelijkheden voor bedrijven en de universiteit om samen te werken dienen inzichtelijk te zijn.
  • Als de mogelijkheid er inderdaad is, dient men eenvoudig contact op te kunnen nemen.
  • De vakliteraratuur van de TU Delft dient aanwezig te zijn. Hier moet contact gezocht worden met de bibliotheek
  • De faciliteiten die de bedrijven en overheid kunnen afnemen moeten te duidelijk te vinden zijn.
  • De alumni verenigingen moeten een overzichtelijk plaats op de site krijgen
  • De relevante activiteiten en informatie voor alumni (op onderzoek/onderwijs gebied) van alumniverengingen moeten op de site weergegeven zijn.
  • toegang creeren naar de aanwezige kennis bij de bibliotheek (zoals ze dat ook hadden toen ze nog student waren): wetenschappelijke output in Delft Repository